Από ένα άσχημο περιστατικό στιγματίστηκε η αναμέτρηση του Αγίου Θωμά με τον Αστέρα Ζωγράφου για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ.
Μετά από μονομαχία κοντά στην πλάγια γραμμή, παίκτης των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος, με αντίπαλό του να τον κλοτσάει.
Κάτι που έφερε την αντίδραση των παικτών του Αγιού Θωμά, με έναν εξ αυτών να πέφτει πάνω στον ποδοσφαιριστή που ρίξει την κλοτσιά και τον τελευταίο να απαντά με μπουνιά στο πρόσωπο!
Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε σύρραξη, με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου να αποβάλλεται.
Δείτε το περιστατικό στο 7:52 του βίντεο:
Διαβάστε Επίσης
Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη λυτρωτική νίκη της ΑΕΚ και το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τις Σέρρες Πινέδα: «Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο - Εμείς να προσπαθούμε για το γκολ και ο διαιτητής να πάρει τις σωστές αποφάσεις» Ο Ηλιόπουλος τα είπε με τον ρέφερι Παπαδόπουλο μετά το τέλος του αγώνα στην OPAP Arena Το γκολ του Γιόβιτς που ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ στον Μαυρία Νίκολιτς: «Οι αντίπαλοι ήταν μόνιμα κάτω - Θα παλεύουμε πάντα μέχρι τέλους» Βαθμολογία Super League: Πάτησε ξανά κορυφή ο ΠΑΟΚ, σταθερά 3η η ΑΕΚ, ευρωπαϊκά όνειρα για Λεβαδειακό Για πέμπτη φορά πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ο Αλέξης Αλεξίου ΑΕΚ: «Το γκολ του Γιόβιτς ακυρώνεται προς γενική κατάπληξη μέσω VAR»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






