Ιταλία

Νίκη – θρίλερ για την Τορίνο που πανηγύρισε έπειτα από 1,5 μήνα!

Η Τορίνο επιβλήθηκε 1-0 της μαχητικής Κρεμονέζε του Βάρντι και πήρε την πρώτη της νίκη έπειτα από ενάμιση μήνα, με αρκετό σασπένς και άγχος στο φινάλε και με τον VAR να λυτρώνει την «Γκρανάτα».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Τορίνο δεν είχε ελπίδα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας κόντρα στη Μίλαν και τον Πούλισικ, αλλά η τύχη που ίσως της έλειψε τότε, της χαμογέλασε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ματς με την Κρεμονέζε.

Η ομάδα του Μπαρόνι τελευταία φορά γεύτηκε τη νίκη στα τέλη του Οκτώβρη και πήρε «τρίποντο» λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, με το τελικό 1-0 που διαμορφώθηκε χάρη σε υπέροχο γκολ του Βλάσιτς στο 27ο λεπτό.

Η Κρεμονέζε προσπάθησε πολύ στο δεύτερο μέρος, ο Βάρντι μόχθησε για να πάρει η ομάδα του κάτι από το ματς, ενώ, στο φινάλε συγκεκριμένα στο 90’+10’, όλοι κράτησαν την ανάσα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο.

Στο 90’+9’ σε στατική φάση για τους φιλοξενούμενους, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σιμεόνε, αλλά ο VAR λύτρωσε την Τορίνο και δεν υπήρξε πέναλτι από το οποίο θα μπορούσε να έχει υποστεί απώλεια βαθμών.

Η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 12/12

Λέτσε-Πίζα 1-0
(Στούλιτς)

Σάββατο 13/12

Τορίνο-Κρεμονέζε 1-0
(27' Βλάσιτς)

Πάρμα-Λάτσιο 19:00
Αταλάντα-Κάλιαρι 21:45

Κυριακή 14/12

Μίλαν-Σασουόλο 13:30
Ουντινέζε-Νάπολι 16:00
Φιορεντίνα-Βερόνα 16:00
Τζένοα-Ίντερ 19:00
Μπολόνια-Γιουβέντους 21:45

Δευτέρα 15/12

Ρόμα-Κόμο 21:45

Η επόμενη (16η) αγωνιστική:

Σάββατο 20/12

Λάτσιο-Κρεμονέζε 19:00
Γιουβέντους-Ρόμα 21:45

Κυριακή 21/12

Κάλιαρι-Πίζα 13:30
Σασουόλo-Τορίνο 16:00
Φιορεντίνα-Ουντινέζε 19:00
Τζένοα-Αταλάντα 21:45
Νάπολι-Πάρμα (ΑΝΑΒΟΛΗ)
Βερόνα-Μπολόνια (ΑΝΑΒΟΛΗ)
Κόμο-Μίλαν (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x