Γενικά

Αυτή είναι μια στιγμή παραφροσύνης: Ο Μαρκάο της Γαλατά πλάκωσε τον συμπαίκτη του και αποβλήθηκε!

Απίθανα πράγματα στην Τουρκία, καθώς στην αναμέτρηση της Γκιρεσουνσπόρ με τη Γαλατά, ο Μαρκάο των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε επειδή έριξε μπουνιές στον συμπαίκτη του, Ακτούρκογλου.

Εκπληκτικά πράγματα στην Τουρκία και μάλιστα όχι σε κάποια κατώτερη κατηγορία, αλλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατά κόντρα στην Γκιρεσουνσπόρ του Σανκαρέ, που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, στο 61’ της αναμέτρησης, ο Μαρκάο των φιλοξενούμενων προφανώς είχε διαφωνία με τον συμπαίκτη του, Ακτούρκογλου και μάλιστα έφτασε τέτοιο σημείο ώστε να χειροδικήσει.

Ο Βραζιλιάνος έριξε δύο μπουνιές στον Τούρκο συμπαίκτη του κι όπως ήταν φυσικό αποβλήθηκε και μάλιστα με χρήση VAR. Ο προπονητής της Γαλατά, Φατίχ Τερίμ, έπειτα από δύο λεπτά αντικατέστησε και τον Ακτούρκογλου, σε μία γενικότερη φάση παραφροσύνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x