Ελλάδα

Τραυματισμός-σοκ και μεταφορά με το… αγροτικό!

Εικόνες που θα μπορούσαν να προέρχονται από τριτοκοσμική χώρα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο από τον τραυματισμό ενός παίκτη σε αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ναι, στην Ελλάδα του 2014!

Ποιος θα πίστευε ότι εν έτει 2014 θα προέκυπτε σοβαρός τραυματισμός σε αγώνα του περιφερειακού πρωταθλήματος και ο τραυματίας ποδοσφαιριστής θα μεταφερόταν με… αγροτικό στο νοσοκομείο;

Κι όμως, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δόξα με την Νίκη ο Μανώλας Καραλάκης τραυματίστηκε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, έσπασε την κνήμη του και παράλληλα υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου και έπρεπε να μεταφερθεί στο τοπικό νοσοκομείο.

Δεν υπήρχε, όμως, ούτε φορείο στο γήπεδο για να τον σηκώσει ο γιατρός μαζί με άλλους και το πιο κοντινό ασθενοφόρο στον Άγιο Νικόλαο ήταν 40 λεπτά μακριά!

Σύμφωνα με το «lasithisport», ο πατέρας του άτυχου παίκτη πήρε την κατάσταση στα χέρια του, βάζοντας το παιδί του στο… αγροτικό του για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Εκεί υπήρξε και άλλο επεισόδιο, αφού οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε βάρδια κάποιος ορθοπεδικός και χρειάστηκε να μεταφερθεί στον Άγιο Νικόλαο!

Τι μπορεί να πεις κανείς για την κατάσταση που επικρατεί στην επαρχία, η οποί αντιμετωπίζει και τα περισσότερα προβλήματα σε τέτοιους είδους θέματα.

Δείτε φωτογραφίες

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x