Ο διεθνής τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» τραυματίστηκε στην προπόνηση της εθνικής Ολλανδίας, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου.
Έτσι, ο πρώην γκολκίπερ του Αγιαξ θα χάσει τους αγώνες με Λα Κορούνια, Μάντσεστερ Σίτι, Βαλένθια, Εσπανιόλ και Γρανάδα και θα προσπαθήσει να προλάβει το δεύτερο ματς με τους «πολίτες» στις αρχές Νοεμβρίου.
Παράλληλα, οι νταμπλούχοι Ισπανίας επιβεβαίωσαν πως ο Σέρχι Ρομπέρτο θα απουσιάσει, επίσης, από τον αγώνα με την «Ντέπορ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






