Αγγλία

«Τρελάθηκε» και τα... βρόντηξε ο Φαν Χάαλ! (video)

Έξαλλος ο Λουίς Φαν Χάαλ με τις φήμες πως μετρά... ώρες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και πως θα τον αντικαταστήσει ο Μουρίνιο! Ξέσπασε και σηκώθηκε κι έφυγε άρον-άρον απ' τη συνέντευξη Τύπου!

Ξέσπασμα Φαν Χάαλ με αφορμή την έντονη φημολογία πως δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ολλανδός κόουτς στήθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους, τοποθετήθηκε –σε έντονο ύφος- για όλη αυτή την κατάσταση και ύστερα από μόλις πέντε λεπτά σηκώθηκε κι έφυγε, δείχνοντας εκ νέου την δυσαρέσκειά του για όσα γράφονται κι ακούγονται για το μέλλον του.

«Δεν υπάρχει κάποιος που να αισθάνεται την ανάγκη να μου ζητήσει συγγνώμη εδώ μέσα; Αυτό αναρωτιέμαι. Νομίζω πως… έχω ήδη απολυθεί. Αυτό διαβάζω, ότι απολύθηκε. Πως ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ήδη στη Γιουνάιτεντ»!

«Πιστεύετε πως όλο αυτό δεν επηρεάζει την προσωπική μου ζωή; Τι νομίζετε ότι τρέχει με αυτά που γράφετε με την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου; Ή με τα εγγόνια μου; Η με τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Η με τους φίλους μου; Τι λέτε; Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν τι συμβαίνει, ακόμα και ο Αρσέν Βενγκέρ».

«Πιστεύετε πως έχω διάθεση να μιλώ τώρα στον Τύπο; Είμαι εδώ μόνο και μόνο επειδή με υποχρεώνουν οι κανόνες της Πρέμιερ Λιγκ. Το μόνο που θέλω να σας πω (σ.σ. προς τους δημοσιογράφους) είναι πως έχω κάνει τα πάντα αυτή την εβδομάδα για να ανεβάσω την ψυχολογία των παικτών μου. Είχα συνεχείς επαφές με όλους στην ομάδα και αισθάνομαι την ζεστασιά και τη στήριξη όλων στην ομάδα».

«Δεν είμαστε καλά τώρα, αλλά πριν τέσσερις εβδομάδες ήμασταν πρώτοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Και σε τέσσερις εβδομάδες μπορούμε να είμαστε ξανά σε αυτή τη θέση. Δεν μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε, πρέπει να μένετε στα γεγονότα. Δεν θέλω να απαντώ σε ερωτήσεις που βασίζονται πάνω σε φήμες. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τη Στόουκ, σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και… ίσως σας ευχηθώ καλή Χρονιά όταν σας δω ξανά»!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x