Γ' Εθνική

Πήρε το ντέρμπι και αγκαλιάζει την άνοδο η Καλαμάτα - Ένα βαθμό για να ανέβει η Βέροια

Η Καλαμάτα λύγισε την Καλλιθέα (1-0) στις καθυστερήσεις, παρέμεινε στην κορυφή και αγγίζει την άνοδο στην Super League 2. Έναν βαθμό για να ανέβει θέλει η Βέροια!

Αγκαλιά με την άνοδο στην Super League 2 βρίσκεται η Καλαμάτα! Η «μαύρη θύελλα» επικράτησε 1-0 της Καλλιθέας με γκολ του Μπακαγιόκο στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, πήρε το ντέρμπι και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την άνοδο!

Έχασε την ευκαιρία να κρατήσει τον βαθμό και να ανέβει μόνη δεύτερη η Καλλιθέα, ισοβαθμώντας με την Ρόδο που γνώρισε την ήττα εντός έδρας στο ντέρμπι του νησιού από τον Ιάλυσο (1-2). Κάπως έτσι, η Καλλιθέα και η Ρόδος θα κοντραριστούν μέχρι τέλους, με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Για τον Νότιο όμιλο, επίσης, ο Αστέρας Βλαχιώτη έμεινε στο 0-0 με το Αιγάλεω και υποβιβάστηκε και μαθηματικά, όπως και η Ένωση Ασπροπύργου που γνώρισε βαριά ήττα με 6-1 από τη Νίκη Βόλου. Την ίδια ώρα, η Σαντορίνη έμεινε στο 2-2 με την Επισκοπή.

Για τον Βόρειο όμιλο, η Καβάλα έχει ανέβει ήδη με την Βέροια να θέλει έναν βαθμό μετά την ήττα του Πανσερραϊκού από τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-0 για να εξασφαλίσει την άνοδό της. Πιερικός και ΑΕΠ Κοζάνης έμειναν στο 1-1 για τον ίδιο ομιλο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Βόρειος όμιλος

Σάββατο (12/6)


Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός 4-2

Βέροια-Καβάλα 2-0

Κυριακή (13/6)
Απόλλων Πόντου-Τρίγλια (αναβολή)
Αλμωπός Αριδαίας-Πανσερραϊκός 1-0
Πιερικός-ΑΕΠ Κοζάνης 1-1

Νότιος όμιλος

Κυριακή (13/6)


Ρόδος-Ιάλυσος 1-2
Νίκη Βόλου-Ένωση Ασπροπύργου 6-1
Καλαμάτα-Καλλιθέα 1-0
Σαντορίνη-Επισκοπή 2-2
Αστέρας Βλαχιώτη-Αιγάλεω 0-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x