Γ' Εθνική

ΑΕΚ σημαίνει… επίθεση

Το σύνθημα είναι διαχρονικό. Φέτος ισχύει όμως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με όλους τους ποιοτικούς παίκτες της διαθέσιμους, η ΑΕΚ θέλει να χορτάσει (ξανά) γκολ τον κόσμο απέναντι στον Ηλυσιακό.

Η μέρα της… εβδομαδιαίας γιορτής της ΑΕΚ αλλάζει. Η έδρα -έστω και τυπικά- αλλάζει. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το πώς προσεγγίζει τα φετινά της παιχνίδια η «Ένωση».

Επιστρέφοντας στη διοργάνωση του πρωταθλήματος, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν ξανά αρκετό κόσμο στο ΟΑΚΑ. Παρόλο που το ματς θα γίνει Σάββατο και σε ώρα (15:00) που δεν είναι ακριβώς εμπορική.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, θέλουν να συνεχίσουν να τον αποζημιώνουν με καλό θέαμα και αρκετά γκολ, όπως έκαναν στα τελευταία παιχνίδια. Άλλωστε, θα παραταχθούν και πάλι κομπλέ, με τον Τραϊανό Δέλλα να μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αυτή που θα είναι και πάλι σε 4-2-3-1 και -μετά από πολύ καιρό- θα συμπεριλαμβάνει απ’ την αρχή τον Βαγγέλη Πλατέλλα. Αντίθετα, δεν θα ‘χει τον Μπρέσεβιτς που (δεδομένης της καλύτερης λειτουργίας της ομάδας όταν δεν συνυπάρχει με τον Ντακόλ) είναι το φαβορί για να κοπεί από τους ξένους.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Καραγκιολίδη και τους Πεταυράκη, Τσιρίλο, Σταθάκη και Αργυρίου -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ θα είναι οι Γεωργέας-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Πλατέλλας (αριστερά), Ανάκογλου (επιτελικός), Πόποβιτς (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Ντακόλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x