Γ' Εθνική

Αφεντικό της «Γρ. Λαμπράκη» η Προοδευτική! (video)

Αυτό θα πει ντέρμπι! Σε ένα ματς με ένταση, «μάχες» και τρομερή ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο του Κορυδαλλού, η Προοδευτική έφερε «τούμπα» τον Ιωνικό (2-1) και έγινε… αφεντικό της «Γρ. Λαμπράκη»!

Είτε κοντράρονται στη Σούπερ Λίγκα, είτε στη Γ' Εθνική, είτε στο… τοπικό, τα ντέρμπι Προοδευτικής-Ιωνικού θα είναι ΠΑΝΤΑ ακριβώς αυτό: Ντέρμπι!

Σε ένα ματς με πολλή ένταση σε πάγκους και αγωνιστικό χώρο, τρομερές «μάχες» και απίστευτη ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο του Κορυδαλλού, αλλά, κυρίως, σε ένα ματς που μας έλειψε από τα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι «βυσσινί» έφεραν «τούμπα» τους Νικαιώτες και με το 2-1, πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη-γοήτρου!

Και λέμε γοήτρου, καθώς η Προοδευτική δύσκολα θα προλάβει το «τρένο» της ανόδου, όντας στο -9 από την κορυφή. Ωστόσο, προκάλεσε ένα ισχυρότατο πλήγμα στον «αιώνιο» αντίπαλό της, που δίνει πραγματική «μάχη» με τον Εργοτέλη για την άνοδο στη Football League!

Και γίνεται ακόμη χειρότερο για τους φιλοξενούμενους, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκείνοι άνοιξαν το σκορ, με τον «γερόλυκο» Ανρί Καμαρά, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, Λέκκας και Μπέλερης (στο 66’ και στο 71’ αντίστοιχα) έβαλαν… φωτιά στον Κορυδαλλό, χαρίζοντας τη νίκη στην «Προο».

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x