Γ' Εθνική

Διπλό «χτύπημα» από Άγιο Ιερόθεο: Προπονητές τερματοφυλάκων οι Κατσούλης και Χιώτης!

Την προπόνηση των τερματοφυλάκων του Άγιου Ιερόθεου, από την πρώτη ομάδα μέχρι τις ακαδημίες ανέλαβαν, τόσο ο νικητής του Survivor Σάκης Κατσούλης, όσο και ο Διονύσης Χιώτης.

Στροφή στην καριέρα του αποφάσισε να κάνει ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα γάντια του τερματοφύλακα, αυτή τη φορά όμως ως προπονητής τερματοφυλάκων του Άγιου Ιερόθεου!

Ο νικητής του Survivor, θα αναλάβει την εκγύμναση των κίπερ του συλλόγου από την πρώτη ομάδα μέχρι τα τμήματα των ακαδημιών, μαζί με τον Διονύση Χιώτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άγιου Ιερόθεου:

«Συνεργασία με τους Σάκη Κατσούλη και Διονύση Χιώτη.

Η οικογένεια μας γιγαντώνεται σε όλα τα επίπεδα. Ένας τομέας στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά θα είναι το κομμάτι των υποδομών το οποίο θα αποτελέσει την κορυφή της πυραμίδας. Έτσι στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση μας προχώρησε σε μία νέα συνεργασία που ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει τη συνεργασία με την ακαδημία που έχουν δημιουργήσει οι Διονύσης Χιώτης και Σάκης Κατσούλης οι οποίοι ειδικεύονται στην εκγύμναση τερματοφυλάκων. Οι δυο τους έχοντας τεράστια εμπειρία από αυτό το κομμάτι θα αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των πορτιέρο απ' την α ομάδα μέχρι την ακαδημία. Με την κίνηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος δείχνει τη διάθεση του να ανεβάσει το επίπεδο του».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x