Γ' Εθνική

Αισιοδοξούν στην ΑΕΚ

Βάσιμες ελπίδες πως έστω κι ένας εκ των Γεωργέα ή Ρόβα θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι διαθέσιμος απέναντι στον Αστέρα Βάρης έχουν στην ΑΕΚ.

Η Τετάρτη όχι απλώς δεν εξαφάνισε τους πονοκεφάλους του Τραϊανού Δέλλα, αλλά τους έκανε και περισσότερους. Κι αυτό γιατί στην προπόνηση της ΑΕΚ δεν συμμετείχε ξανά ο Νίκος Γεωργέας, ενώ με προβλήματα αποχώρησαν και οι Βασίλης Ρόβας και Δημήτρης Γροντής.

Ο «Κολοσσός», που γνωρίζει πως στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι δεν υπολογίζει σίγουρα στον τιμωρημένο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, αγωνιά για τη μεσαία του γραμμή, καθώς αν τελικά λείψουν και ο Γεωργέας με τον Ρόβα, δεν θα υπάρχει κλασικός αμυντικός μέσος στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πάντως στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει αισιοδοξία πως έστω κι ένας από τους δύο, αν όχι αμφότεροι, με επικρατέστερο τον Γεωργέα, θα καταφέρει να γυμναστεί κανονικά μέχρι την Παρασκευή και θα μπει στην αποστολή λύνοντας τα χέρια του Δέλλα.

Δίπλα από τον αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ξανά ο Ανάκογλου, ενώ εφόσον δεν προλάβει ο Γροντής, τη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης διεκδικεί ο Ράμα που πλέον είναι 100% έτοιμος, ενώ υπάρχει και η λύση του Πόποβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x