Γ' Εθνική

«Ανάσταση» για την Καλαμάτα, γκέλαρε η Βέροια

Την πρώτη της νίκη μετά από 13 ματς πανηγυρίζει η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στο ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο της. Απώλεια για Βέροια και Νίκη Βόλου.

Η Καλαμάτα… επέστρεψε.

Οι Πελοποννήσιοι επικράτησαν 1-0 του Διαγόρα Ρόδου για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 13 ματς και ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ξεκίνημα με το δεξί στον πάγκο της ομάδας (με τον Ιωνικό ήταν στην κερκίδα). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Οσμάνατζιτς με πέναλτι στο 24ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Ηλιόπουλος, σε ανατροπή του Μανωλάκη.

Με αυτόν τον τρόπο, η Καλαμάτα έφτασε τους 15 βαθμούς, αλλά φυσικά παραμένει σε δεινή θέση σε ό,τι αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Ωστόσο, πήρε ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Η Βέροια ήρθε 2-2 στην έδρα ου Ασπρόπυργου και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που είχαν Τρίκαλα, Ιωνικός και Καβάλα. Ο Κάκκο άνοιξε το σκορ στο 21’ για τους γηπεδούχους, ο Πασσάς ισοφάρισε στο 36’ και ο Φράγκος έδωσε προβάδισμα στον Σπρόπυργο στο 60’. Τρία λεπτά μετά ο Βεργώνης έφερε την κατάσταση στα ίσα και δεν διαφοροποιήθηκε κάτι μέχρι τέλους. «Διπλό» στην Ιεράπετρα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που επικράτησε 3-1, με τα τέρματα των Σκοπελίτη, Κέρη και Τσίτα.

Καμία από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας δεν πήρε νίκη σε αυτήν την αγωνιστική, αφού και η Νίκη Βόλου έμεινε στο 1-1 με το Αιγάλεω. Ο Τσιλιγκίρης άνοιξε το σκορ στο 18’ με πέναλτι, ενώ ο Κρουθ ισοφάρισε στο 42ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο 1/2

Ιαλυσός-Ιωνικός 2-2
(45+1' πεν. Ρεκλείτης, 80' Κονέ σουτ - 31', 78' πεν. Κρητικός)

Καβάλα-Τρίκαλα 0-0

Τρίγλια-Θεσπρωτός 0-1
(83' Καζβιρόπουλος)

Κυριακή 2/2

Νίκη Βόλου-Αιγάλεω 1-1
(42' Κρουθ - 18' πεν. Τσιλιγκίρης)

Ασπρόπυργος-Βέροια 2-2
(21' Κάκκο, 60' Φράγκος - 36' Πασάς, 63' Βεργώνης)

Καλαμάτα-Διαγόρας 1-0
(23' πεν. Οσμάναγκιτς)

Ιεράπετρα-Ολυμπιακός Βόλου 1-3
(12' Σκόνδρας - 28' Σκοπελίτης, 59' Κέρη, 68' Τσίτας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x