Γ' Εθνική

Ανεβαίνει με δουλειά και… μεταγραφές

Βελτιωμένο πρόσωπο παρουσίασε η ΑΕΚ στο νικηφόρο φιλικό με το Ρήγα Φεραίο. Ανεβασμένος ο Μπρέσεβιτς, προβλήματα ξανά στην άμυνα. «Παράθυρο» μεταγραφών με τον Πλατέλλα και στόπερ στα υπόψη.

Αρκετά καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα δύο φιλικά παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στη νίκη με 3-1 επί του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο. Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε το 4-4-2 στο πρώτο μέρος και το 4-2-3-1 στο δεύτερο.

Μεγάλο κέρδος για την «Ένωση» ήταν η εμφάνιση του Ιβάν Μπρέσεβιτς, που σε 34 λεπτά συμμετοχής πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις και γενικά είχε την εικόνα που περιμένουν από εκείνον οι «κιτρινόμαυροι» μιας και προορίζεται για… κολόνα της επίθεσης. Άρεσαν, επίσης, ο Πεταυράκης σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, αλλά και οι «παλιοί» Γεωργέας και Κορδέρο, ενώ σταθερά καλός είναι από την αρχή της προετοιμασίας ο Ανάκογλου. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι «σκιές», όπως κάποιες αμυντικές αδυναμίες που τιμωρήθηκαν ξανά με γκολ.

Ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίζεται βέβαιος πως η εικόνα της ομάδας θα γίνεται όλο και καλύτερη με την καθημερινή δουλειά, αλλά υπάρχει και το «παράθυρο» μεταγραφικής ενίσχυσης, με τις θέσεις των στόπερ, εξτρέμ και φορ να είναι υποψήφιες για προσθήκες. Σαφώς ασφαλέστερο κριτήριο θα αποτελέσει το φιλικό της προσεχούς Τετάρτης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, και πάλι στο Βελεστίνο.

Περιμένει ο Πλατέλλας, πιθανές εκπλήξεις

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Πλατέλλα και ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τη Skoda Ξάνθη είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Απόφαση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή δεν υπάρχει, όπως και για οποιαδήποτε άλλη. Νεότερα θα υπάρξουν με την επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη βάση του, τόσο για πιθανές προσθήκες για αυτό το καλοκαίρι όσο και για το επόμενο. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δείχνει η πιο εφικτή από τις «ηχηρές» μεταγραφές που μπορούν να γίνουν για την ΑΕΚ της προσεχούς σεζόν, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο του Δημήτρη Κουρμπέλη για αυτή της επόμενης περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x