Γ' Εθνική

Πήρε τη ματσάρα με τον Πανδραμαϊκό ο Απόλλων Παραλιμνίου!

Η Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ο νικητής στη ματσάρα με τον Πανδραμαϊκό, επικρατώντας 4-3.

Σε ένα απολαυστικό παιχνίδι με επτά τέρματα, ο Απόλλων Παραλιμνίου επικράτησε 4-3 του Πανδραμαϊκού, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Γκέκας, με τον Μπάμπουρα να φέρνει το ματς στα ίσα στο 28', για το 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μαχαίρας έφερε... τούμπα το παιχνίδι για το 2-1 των φιλοξενούμενων, με τον Γκέκα και πάλι να ισοφαρίζει στο 61'.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελέζι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα για το 3-2, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα σκόραρε και πάλι για το 4-2. Το μόνο που άλλαξε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, ήταν το σκορ, με τον Αχαλονόπουλο να μειώνει στο 4-3 στο 90'+4'.

Απόλλων Παραλιμνίου: Φ. Κουτζαβασίλης, Κουτσεκτσίδης, Ιωάν. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης (66’ Καραμπατάκης), Γκέκας, Έλέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος (46’ Τσομαχασβίλι) , Τζαμπέγια (46’ Γάκης).

Πανδραμαϊκός: Μάντζαρης, Μεντής, Ντόσης, Βασιλίεβιτς, Μαχαίρας, Χατζηκυριάκου, Αχαλινόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Κουκόλης, Μπάμπουρας, Παυλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x