Γ' Εθνική

Άρης για... restart

Στο ντεμπούτο του Καλαϊτζίδη στον πάγκο και χωρίς τρεις «βασικούς», ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω την ήττα απ’ τη Δόξα Δράμας και να αναπτερώσει τις ελπίδες του για άνοδο.

Η «σφαλιάρα» της περασμένης εβδομάδας... βούιξε στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη, με την ομάδα να 'χει μείνει πλέον στο -4 απ' τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Άπαντες, όμως, θέλουν να βάλουν μια... τελεία και να κάνουν restart απέναντι στον Άρη Ακροποτάμου, το Σάββατο, ούτως ώστε να μην χαθεί άλλο έδαφος. Οι κίτρινοι, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, έχουν τρία σημαντικά προβλήματα να διαχειριστούν.

Ο Σουνάς είναι τιμωρημένος, ο Σανιά είναι τραυματίας, ενώ και ο Ν' Λουντούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να «κοπεί». Κανονικά βρίσκεται στους εκλεκτούς ο Φερνάντες αν και δεν είναι 100% έτοιμος.

Η αποστολή: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Φερνάντες, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος, Γκίνο, Λεμονής, Χιντασέλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x