Γ' Εθνική

«Δεν περιγράφεται το να είσαι στην ΑΕΚ»

Η σχέση του με την ΑΕΚ και τον κόσμο της είναι γνωστή. Το συναίσθημα όμως του να είσαι μέλος της οικογένειας της «Ένωσης» δεν περιγράφεται με λόγια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Παυλής.

Περήφανος που συνεχίζει να υπηρετεί την ΑΕΚ δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής.

Στο περιθώριο της βράβευσής του απ’ την ομάδα μπάσκετ και μιλώντας στον «ΟΠΑΠ TV», ο πρώην επιθετικός της «Ένωσης» χαρακτήρισε τιμή του τη σχέση με τον κόσμο της ομάδας.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι του ταιριάζει ο νέος του ρόλος στις Ακαδημίες και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν περιγράφεται με λόγια το να είσαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ», δήλωσε απόλυτα βέβαιος για την αντεπίθεση του συλλόγου.


Όσα είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Παυλής

Για τη σχέση του με την εξέδρα: «Είναι τιμή για μένα ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι μαζί μου, όπως και εγώ είμαι μαζί τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χρωστάω πάρα πολλά στον κόσμο».

Για το πώς είναι να αποτελεί κάποιος μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ: «Δεν περιγράφεται με λόγια, πραγματικά».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή είναι βοηθός προπονητή στην Κ-17, μαζί με τον Άγγελο Χατζόπουλο. Θα ήθελα να συνεχίσω στα τμήματα υποδομής. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει αυτό το κομμάτι και εύχομαι να πάνε όλα καλά στην συνέχεια».

Για το αν βλέπει τον εαυτό του στο μέλλον στον πάγκο της ΑΕΚ: «Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη».

Για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας: «Θα πάνε όλα καλά, να μην ανησυχεί ο κόσμος καθόλου. Η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει και πολύ σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x