Γ' Εθνική

Είναι κι ο Παυλής εδώ!

Οι Μπρέσεβιτς-Ντακόλ δεν προπονήθηκαν. Η ΑΕΚ όμως δεν κινδυνεύει να ξεμείνει από επιθετικούς. Όχι μόνο επειδή τα προβλήματά τους δεν μοιάζουν σοβαρά, αλλά επειδή είναι εδώ -πλέον- κι ο Μιχάλης Παυλής.

Η μέρα που περίμενε εδώ και πάρα πολύ καιρό ήρθε τη Δευτέρα για τον Μιχάλη Παυλή.

Έπειτα από 1,5 μήνα απραξίας, ο επιθετικός της ΑΕΚ πήρε το «ok» από το ιατρικό επιτελείο και απ’ την Κυριακή θα είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Κάτι που… ηχεί ακόμα πιο ευχάριστα στο μυαλό του τεχνικού της «Ένωσης», από τη στιγμή που οι δυο «βασικοί» επιθετικοί του, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς, δεν πήραν μέρος στη σημερινή (χαλαρή) προπόνηση στα Σπάτα.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως θα χάσουν το κυριακάτικο ματς με την Τριγλία, μιας και ειδικά ο Ντακόλ (που έκανε ατομικό πρόγραμμα κι όχι θεραπεία όπως ο Κροάτης) θεωρείται ότι θα προλάβει. Αντίθετα, αυτό θα φανεί από αύριο αν θα συμβεί με τον Πλατέλλα, που συμμετείχε ξανά σε όλο το πρόγραμμα -όπως και ο Ανάκογλου, που έχει ωστόσο αρκετό χρόνο ακόμα για να επιστρέψει.

Κατά τ’ άλλα, η κατάσταση του Βούρα (που αισθάνθηκε μια ενόχληση στη δεξιά κνήμη και αποχώρησε) και του Τσούπρου (που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης) θα ξεκαθαρίσει την Τρίτη, όταν και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση (10:30) των «κιτρινόμαυρων».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x