Γ' Εθνική

Είχε… 3/3 η ΑΕΚ

Μόνο ευχάριστα νέα επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης για την ΑΕΚ. Τόσο ο Νίκος Γεωργέας, όσο και οι Γροντής και Ρόβας ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για το κυριακάτικο ματς.

Μόνο υποχρεωτικές απουσίες θα έχει η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει μετά από καιρό μακριά απ’ το ΟΑΚΑ.

Παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν -και λόγω των οποίων δεν προπονήθηκαν χθες- οι Γεωργέας, Ρόβας και Γροντής υπολογίζονται κανονικά απ’ τον Τραϊανό Δέλλα για το ματς με τον Αστέρα Βάρης.

Κι αυτό διότι άπαντες γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση που έγινε την Πέμπτη στο γήπεδο του Αχαρναϊκού (προκειμένου οι παίκτες να εξοικειωθούν με τον αγωνιστικό χώρο).

Τέθηκαν, έτσι, στη διάθεση του «Κολοσσού», που άρχισε να καταστρώνει πλέον χωρίς «πονοκεφάλους» τα σχέδιά του για τα χαφ. Εκεί όπου φάνηκε διατεθειμένος να επαναφέρει τον Γεωργέα, με τον Ρόβα να παίρνει θέση δίπλα του (ελλείψει και του τιμωρημένου Κορδέρο) και τον Αργυρίου να επανακάμπτει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στα στόπερ ο Τσιρίλο ήταν εκείνος που χρησιμοποιήθηκε δίπλα στον Σταθάκη (με τον Πεταυράκη να παραμένει αριστερά), ενώ στην επίθεση δοκιμάστηκε το απόλυτα πετυχημένο σχήμα της περασμένης Κυριακής, με τους Πλατέλλα-Γροντή στα άκρα και τον Ντακόλ να κινείται πίσω απ' τον προωθημένο Μπρέσεβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x