Γ' Εθνική

Έκπληξη στον πάγκο του ΟΦΗ!

Ακούστηκαν πολλά ονόματα, ωστόσο ο εκλεκτός στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ είναι άλλος! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη της παλιάς τους δόξας, Νίκου Γκουλή, που θα βρεθεί δεύτερη φορά στον πάγκο.

Σε ένα… δικό του παιδί που έχει τιμήσει τον σύλλογο ως παίκτης και προπονητής έδωσε τα ηνία ο ΟΦΗ! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νίκου Γκουλή στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος διαδέχεται τον Μουράτ Σεροπιάν κι ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε «παίξει» το όνομά του.

Ο 56χρονος κόουτς επιστρέφει στους πάγκους ύστερα απ’ τη σεζόν 2012-13. Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρώτος προπονητής σε Πανελευσινιακό, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό, Καλλιθέα, Γλυφάδα, ενώ ήταν και παλιότερα στον ΟΦΗ, τη σεζόν 2009-10. Φυσικά έχει υπάρξει και παίκτης στους μελανόλευκους για μια δεκαετία (1983-1993), ενώ ποτέ δεν έχει κρύψει τα αισθήματα που κρύβει για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση

Σε ένα δικό του παιδί ανέθεσε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ σε αυτή τη φάση, η διοίκηση της κρητικής ομάδας. Ο Νίκος Γκουλής, θα είναι εκείνος, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό, θα αναλάβουν να οδηγήσουν τον ΟΦΗ, στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Νίκος Γκουλής αναμένεται την Πέμπτη (8/10) στο Ηράκλειο για να πιάσει και επίσημα δουλειά στον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x