Γ' Εθνική

Ενισχυμένη ΑΕΚ

Απ’ όλα σχεδόν τα «όπλα» του θα ‘χει την πολυτέλεια να διαλέξει ο Τραϊανός Δέλλας για το κυριακάτικο ματς της ΑΕΚ. Κανονικά στην αποστολή ο Μπρέσεβιτς, το ίδιο κατάφερε (σε χρόνο-ρεκόρ) ο Ανάκογλου!

Την ευχέρεια να διαλέξει την… ΑΕΚ που θέλει ενόψει της επιστροφής της «Ένωσης» στη δράση έχει ο Τραϊανός Δέλλας.

Πέραν του κακού νέου για το χειρουργείο που πρέπει να κάνει ο (ούτως ή άλλως απών εδώ και καιρό) Τάσος Τσουμάγκας, ο «Κολοσσός» είδε όλους τους υπόλοιπους που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Τριγλία.

Κι αν αυτό δεν είναι είδηση για τον Μπρέσεβιτς (που έχει επιστρέψει απ’ την Τετάρτη στις προπονήσεις) είναι σίγουρα για τον Δημήτρη Ανάκογλου, που διέψευσε όλα τα προγνωστικά για την επιστροφή μετά το δικό του χειρουργείο και μπήκε ξανά στην αποστολή.

Εκεί όπου θα μπορούσε να είναι κι ο Πλατέλλας, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί και να ‘ναι απόλυτα έτοιμος στο επόμενο ματς. Κι επειδή 100% έτοιμος για την Κυριακή δεν θεωρείται ούτε ο Μπρέσεβιτς, ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Δέλλα βρέθηκε και ο Ρενάλντο Ράμα.

Άλλωστε μεταξύ αυτών των δυο θα κριθεί και το ποιος θα πάρει την τέταρτη θέση ξένου (οι Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς θεωρούνται δεδομένοι) και το ποιος θα πάει στην εξέδρα μαζί με τον Τσιρίλο, που «θυσιάζεται» και αυτή τη βδομάδα λόγω της αμυντικής πίεσης που… δεν αναμένεται να δεχθεί η ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή για το κυριακάτικο ματς: Βούρας, Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Σταθάκης, Ρόβας, Πεταυράκης, Παληαρούτας, Κάτσικας, Καζβιρόπουλος, Γεωργέας, Γροντής, Αργυρίου, Ανάκογλου, Ράμα, Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Κορδέρο, Πόποβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x