Γ' Εθνική

Επιστρέφει στη Football League ο Απόλλων Καλαμαριάς

Επίσημα επιστρέφει στη Football League ο Απόλλων Καλαμαριάς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τους «Πόντιους» στην υπόθεση με τον ΑΟ Καρδίας στο μεταξύ τους ματς της τρίτης Εθνικής κατηγορίας που δε διεξήχθη ποτέ, λόγω της αποχώρησης των φιλοξενούμενων από το γήπεδο για το επεισόδιο με τον προπονητή του Απόλλωνα, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, οπότε οι «ροσονέρι» πήραν τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

Έτσι, ο Απόλλων πήρε την πρώτη θέση του αντίστοιχου ομίλου της τρίτης Εθνικής και ανέβηκε στη δεύτερη κατηγορία, αφήνοντας εκτός τη Δόξα Δράμας.

Η απόφαση που πάρθηκε: «Υπόθεση: Μη τέλεση αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, πρωτάθλημα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017, 7/5/2017.

Απόφαση: Απαλλάσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Απόλλων Καλαμαριάς. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέο το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΟ Καρδίας για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ Καρδίας:

α) ποινή απώλειας του αγώνα Γ' Εθνικής Κατηγορίας 2016-2017 μεταξύ των σωματείων Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΟ Καρδίας, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 7/5/2017, με αποτέλεσμα 0-3 εις βάρος του σωματείου ΑΟ Καρδίας,
β) ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου,
γ) ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και
δ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x