Γ' Εθνική

Επιστροφές στην ΑΕΚ

Η εικόνα με το Περιστέρι ήταν κακή. Και οι επιλογές, μετά τους τραυματισμούς, λιγότερες. Γι’ αυτό ο Τραϊανός Δέλλας σκέφτεται να επαναφέρει κάποιους (όπως οι Μπρέσεβιτς και Ράμα) στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Ντακόλ που πήρε τη θέση του προωθημένου δεν έβγαλε και μάτια με τον ΑΟ Περιστερίου (με αποκορύφωμα την τεράστια ευκαιρία που έχασε στις καθυστερήσεις).

Και οι ανακατατάξεις που θα φέρει ο τραυματισμός του Πλατέλλα πιθανότατα θα τον φέρουν πίσω απ’ τον φουνταριστό.

Οπότε, δεδομένου και ότι η δική του εικόνα μέχρι την πρεμιέρα με τον Μανδραϊκό δεν ήταν κακή, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Σύμφωνα και με τις πρώτες ενδείξεις από τις δοκιμές του Τραϊανού Δέλλα στις προπονήσεις, ο Κροάτης φορ θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Εκεί όπου αναμένεται να επανέλθει στη βασική σύνθεση και ο Ρενάλντο Ράμα, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος κι ένας απ’ τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ (όπως κι ο Πλατέλλας που θ’ αντικαταστήσει) που διαθέτει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι του.

Αντίθετα, μάλλον… προβλέψιμο θα είναι το ποιος ξένος θα χάσει τη θέση του στην αποστολή μ’ αυτά τα δεδομένα. Κι αυτό διότι ο Πόποβιτς προορίζεται για το άλλο άκρο της επίθεσης, ο Κορδέρο είναι αμετακίνητος και μοιραία ο Τσιρίλο φαίνεται πως θα μείνει έξω αυτή την Κυριακή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x