Γ' Εθνική

Έχασε την ευκαιρία ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό στη Νίκαια, διέκοψε το νικηφόρο σερί του και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Φωστήρα στην κορυφή, ισοβαθμώντας πλέον μαζί του στη μάχη της ανόδου.

Πολύτιμο βαθμό, που τον κρατάει όμως στη δεύτερη θέση, πήρε ο ΟΦΗ που έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό στη Νίκαια, στην 27η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Κρήτης έπιασε στην κορυφή το Φωστήρα, ο οποίος ηττήθηκε 3-2 από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, όμως ο σύλλογος του Ταύρου έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Οι Ηρακλειώτες, πάντως, θα μπορούσαν να περάσουν από σήμερα μπροστά στη βαθμολογία, όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν στο 42' με το καταπληκτικό γκολ του Καλέ. Στο 45' ο Σάμιος ισοφάρισε με μακρινό σουτ και έδωσε στον Ιωνικό τον βαθμό που τον κράτησε και μαθηματικά στην κατηγορία.

Όπως φαίνεται, πάντως, το θρίλερ της ανόδου θα παραταθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όταν ΟΦΗ και Φωστήρας θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο Γεντί Κουλέ.

Ιωνικός: Παλιγκίνης, Αργυρίου (62΄Μικελής), Δημακάκος, Προβατίδης, Κρητικός, Σάμιος, Σιμιτιζής, Παντελίδης, Μπερνιδάκης, Κατσίκης, Ρόβας

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος (28? Πατηνιώτης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος (58? Μπουρσέλης), Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Χαντί, Καλέ, Περογαμβράκης (85? Γουόρντεν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x