Γ' Εθνική

Γ Εθνική: Συνεχίζει μόνη της στην κορυφή η Ηλιούπολη

Η Ηλιούπολη επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Άρη Σκάλας και συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή του 5ου ομίλου, με έξι βαθμούς διαφορά και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Ηλιούπολη πανηγύρισε την 13η νίκη της στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής στην Σπάρτη κόντρα στον Άρη Σκάλας με 1-0, ενώ έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με παιχνίδι λιγότερο και τρείς αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το παιχνίδι του Χαραυγιακού με τον Παναρκαδιακό δεν διεξήχθη, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν με επτά παίκτες και έτσι ο διαιτητής δεν σφύριξε την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ έγραψε στο φύλλο αγώνα: «O αγώνας δεν έγινε διότι την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του, η φιλοξενούμενη ομάδα 'Παναρκαδικός' παρουσιάστηκε στο γήπεδο με επτά ποδοσφαιριστές. Πραγματοποίησα είσοδο και με τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και μετά από μη προσέλευση άλλων ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, αποχώρησα και έκλεισα το φύλλο αγώνος».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Φωστήρας επικράτησε με 2-0 επί του Ερμή Μελιγού, ο Άγιος Ιερόθεος πήρε την νίκη με 2-0 επί του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και η Σαντορίνη πέρασε νικηφόρα από την Ερμιονίδα με 3-1.



5ος όμιλος - 19η αγωνιστική


ΑΕ Ερμιονίδας-Σαντορίνη 1-3
Άρης Σκάλας-Ηλιούπολη 0-1
Ερμής Μελιγούς-Φωστήρας 0-2
Άγιος Ιερόθεος-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 2-0
Χαραυγιακός-Παναρκαδικός (δ.δ)
Ρεπό: ΑΕ Μυκόνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x