Γ' Εθνική

Διπλό ανόδου ο ΠΑΟ Ρουφ και… χαμός από κάτω του!

Ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε με το εμφατικό 3-1 του Ηρακλή Λάρισας εκτός έδρας και έκανε βήμα ανόδου, με τα Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας (1-1) και Προοδευτική-Μακεδονικός (0-0) να τελειώνουν ισόπαλα.

Το 2/2 έκανε ο ΠΑΟ Ρουφ στα Playoffs ανόδου της Γ’ Εθνικής και πλησιάζει τον προβιβασμό! Η ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού πέρασε από τη Λάρισα επικρατώντας 3-1 του τοπικού Ηρακλή και είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο.

Ο Νιτσάκης άνοιξε το σκορ στο 10’ για τους «ερυθρόλευκους», με τον Παπαδόπουλο στο 57’ να ισοφαρίζει για τον Ηρακλή Λάρισας. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, σκοράροντας με τους Καλλέργη (81’) και Χατζηλάμπρο (84’) για το τελικό 3-1.

Ισόπαλα έληξαν τα άλλα δύο ματς και πλέον γίνεται ο… κακός χαμός κάτω από τον ΠΑΟ Ρουφ. Διότι το 1-1 στο Ηλιούπολη-Αγροτικός Αστέρας και το 0-0 στο Προοδευτική-Μακεδονικός, δεν επέτρεψε σε κανέναν άλλον να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική είχε η Παναχαϊκή, ενώ υπενθυμίζεται πως μετά το πέρας των επτά αγωνιστικών οι τέσσερις πρώτοι ανεβαίνουν στην Super League 2.

Η βαθμολογία
ΠΑΟ Ρουφ 6 (4-1)
Αγροτικός Αστέρας 4 (2-1)
Παναχαϊκή 3 (1-0)
Ηλιούπολη 1 (1-2)
Μακεδονικός 1 (1-2)
Προοδευτική 1 (1-2)
Ηρακλής Λάρισας 0 (1-3)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x