Γ' Εθνική

Σε ομάδα-έκπληξη στη Γ' Εθνική ο Γιάννης Σκόνδρας!

Στον Π.Ο. Φήκης των Τρικάλων θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος δεξιός αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας.

Με την φανέλα του Π.Ο. Φήκης θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο πολύπειρος δεξιός οπισθοφύλακας επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να αγωνιστεί με τον σύλλογο των Τρικάλων ο οποίος αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Σκόνδρας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ατρόμητο, ώσπου το 2013 μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ. Τέσσερα χρόνια αργότερα έκανε το «βήμα» στην καριέρα του μετακομίζοντας στη Σκωτία για να φορέσει τη φανέλα της Χάμιλτον.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Λαμίας με την οποία κατέγραψε 101 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Ο. Φήκης:

«ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Και η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός!

Ο Π.Ο. Φήκης ειναι στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τρικαλινού ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα. Η σπουδαιότερη απόκτηση εως τωρα στην ιστορία της ομάδας μας. Μεταγραφή που ταράζει τα νερά όλης της Γ' Εθνικής και όχι μόνο. Ένας παίχτης που δεν χρειάζεται συστάσεις. Ποδοσφαιριστής superleague, ο οποίος πέρασε από Ατρόμητο Αθηνών, ΠΑΟΚ, Χάμιλτον (Σκωτία), Λαμία και κουβαλάει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο.

Ειναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας.Τον καλωσορι?ζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Γιάννη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x