Γ' Εθνική

Γκέλαρε στη Ρόδο ο Ιωνικός

Ήττα με 1-0 από τον Διαγόρα γνώρισε στη Ρόδο ο Ιωνικός για την 21ή αγωνιστική της Football League. Νίκησε τον Ασπρόπυργο με 1-0 και… πλησιάζει τη δεύτερη θέση η Ιεράπετρα. Ισόπαλο το ντέρμπι του Βόλου

Άφησε βαθμούς στη Ρόδο ο Ιωνικός, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από τον Διαγόρα. Η ομάδα της Νίκαιας συνέχισε το αρνητικό σερί μακριά από το γήπεδό της, όπου μετράει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, διατηρώντας όμως τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δίνει, πάντως, την ευκαιρία στα Τρίκαλα να απομακρυνθούν στο +6 σε περίπτωση νίκης επί του Αιγάλεω στο αυριανό (23/2) παιχνίδι.

Το μοναδικό γκολ του ματς πέτυχε ο Πασταρούχας στο 61’ και ανέβασε τους Ροδίτες στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Νίκη επί του Ασπρόπυργου πήρε η Ιεράπετρα, με 1-0 στο «Βουζουνεράκειο». Οι Κρητικοί πήραν τους τρεις βαθμούς με γκολ του Κατσικοκέρη στο 71’ και ανέβηκαν στην τρίτη θέση, πλησιάζοντας στο +3 τον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, γνώρισαν τρίτη διαδοχική ήττα και έμειναν στη δωδέκατη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ισόπαλο (1-1) έμεινε το ντέρμπι Νίκης και Ολυμπιακού Βόλου, με τους «μπλε» να χάνουν πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της ανόδου, αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την ήττα του Ιωνικού και έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά του. Το σκορ άνοιξε στο όγδοο λεπτό ο Ροχάνο για τη Νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ματς με τον Τσιάρα και ενώ στο 89’ είχαν μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσιανικούλη.



Αναλυτικά, η 21η αγωνιστική:
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου
Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός 1-0
(61’ Πασταρούχας)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-1
(90+3’ Τσιάρας-8’ Ροχάνο)

ΟΦ Ιεράπετρας-Ασπρόπυργος 1-0
(71’ Κατσικοκέρης)

Τρίγλια-Ιάλυσος 0-2
(79’ Πετράκης, 90’ Ρεκλίτης)

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Αιγάλεω-Τρίκαλα 15:00
Θεσπρωτός-Βέροια 15:00
Καλαμάτα-Καβάλα 15:00

Η επόμενη (22η) αγωνιστική:
Σάββατο 29/2
Διαγόρας-Αιγάλεω (15:00)
Τρίκαλα-Θεσπρωτός
Βέροια-ΟΦ Ιεράπετρας
Νίκη Βόλου-Τρίγλια
Καβάλα-Ιάλυσος
Κυριακή 1/3
Ιωνικός-Ολυμπιακός Βόλου (15:00)
Ένωση Ασπρόπυργου-Καλαμάτα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x