Γ' Εθνική

Γρανίτσας: «Θα γκρέμιζα ξανά το γήπεδο»

Σε περιπτώσεις σαν τη δική του μια… μηχανή του χρόνου θα ήταν ευλογία. Ο Γιάννης Γρανίτσας όμως δεν συμφωνεί. Γιατί -ακόμα κι αν τη διέθετε- δεν θ’ άλλαζε την απόφαση να γκρεμιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δέκα χρόνια στα οποία η ΑΕΚ είναι «άστεγη» και εξαιτίας -και- αυτού του λόγου οδηγήθηκε στο σημείο μηδέν δεν είναι αρκετά για να μετανιώσει ο Γιάννης Γρανίτσας.

Σε συνέντευξή του στη «Real News», ο πρώην παράγοντας της «Ένωσης» υπερασπίστηκε ξανά την απόφασή του να γκρεμιστεί το «Νίκος Γκούμας».

Δεν δίστασε να τονίσει, λοιπόν, πως και σήμερα -αν βρισκόταν στην ίδια θέση- η επιλογή του θα ήταν ανάλογη.

«Το ίδιο θα έκανα και σήμερα, αν ξεκινούσε η διαδικασία. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να γίνει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Έπρεπε να γκρεμιστεί γιατί ήταν ερείπιο, εντελώς ακατάλληλο από τον σεισμό», ανέφερε.

Απέδωσε, δε, σε πολιτικούς λόγους την αποτυχία του σχεδίου του λέγοντας ότι «πριν το γκρεμίσουμε είχε ψηφιστεί νόμος στη Βουλή που περιείχε όλες τις απαραίτητες άδειες και μας διαβεβαίωναν πως μέσα σε 18 μήνες το έργο θα τελείωνε. Δεν έγινε ποτέ αυτό».

Κατά τ’ άλλα, ο Γρανίτσας αναφέρθηκε και στην τωρινή προσπάθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη να φτιαχτεί το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Μακάρι όλα να πάνε καλά, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Παρακολουθώ την υπόθεση, έστω και από μακριά, και ελπίζω ο σχεδιασμός να γίνει πράξη. Το θετικό συγκριτικά με την δική μου περίοδο είναι ότι τώρα επικρατεί ομόνοια και επιδεικνύεται κοινή στάση. Τότε υπήρχε διχόνοια που και αυτή έπαιξε τον ρόλο της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x