Γ' Εθνική

Γ’ Εθνική: Έριξε πεντάρα η Παναχαϊκή και φουλάρει για άνοδο

Τέσσερις αναμετρήσεις είχε το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής για το Σάββατο, με την Παναχαϊκή να επικρατεί με 5-0 κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου και φουλάρει για άνοδο.

Με τέσσερις αγωνιστικές άνοιξε η αυλαία για την Γ’ Εθνική, εκεί που η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια της ημέρας καθώς επικράτησε με 5-0 κόντρα στον Εθνικό Σκουλικάδου για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Για την ομάδα της Πάτρας το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Αλεξόπουλου στο 19’ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Κέρι έκανε το 2-0. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-0, καθώς στο 35’ ο Τσακμάκης έβαλε ακόμα ένα αυτογκόλ για το 3-0 και Κέρι να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ στο 41’, ενώ ήταν και αυτός που έκανε το τελικό 5-0 πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια για τον 1ο όμιλο ο Θερμαϊκός Θέρμης επικράτησε με 1-0 κόντρα στον Άρη Αβάτου, με το σκορ να διαμορφώνεται από το 7ο λεπτό χάρις στο γκολ του Κυριακίδη. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Εθνικός Σοχού και Νέστος Χρυσούπολης έμεινα στο 1-1, με τον Παπαδόπουλος να ανοίγει το σκορ για τους Καβαλιώτες στο 5’ και τον Αμαραντίδη να ισοφαρίζει στο 7ο λεπτό.

Για τον 6ο όμιλο ο Αστέρας Βάρης επικράτησε με 2-1 του Πανελευσινιακού σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1ος όμιλος - 17η αγωνιστική
Θερμαϊκός Θέρμης-Άρης Αβάτου 1-0
Εθνικός Σοχού-Νέστος Χρυσούπολης 1-1

4ος όμιλος - 22η αγωνιστική
Παναχαϊκή-Εθνικός Σκουλικάδου 5-0

6ος όμιλος - 17η αγωνιστική
Αστέρας Βάρης-Πανελευσινιακός 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x