Γ' Εθνική

Η ΑΕΚ της… αποκάλυψης

Τους παίκτες που θα… ξεσκεπάσουν για πρώτη φορά τη φετινή ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της διάλεξε ο Τραϊανός Δέλλας. Δείτε την αποστολή της «Ένωσης» για το δυνατό φιλικό του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Την ομάδα που θα εγκαινιάσει την πιο περίεργη χρονιά στην ιστορία της (αλλά θα δώσει και το πρώτο έναυσμα της αντεπίθεσης της ΑΕΚ) επέλεξε ο Τραϊανός Δέλλας.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, ο «Κολοσσός» διάλεξε τους 22 που θα στελεχώσουν την αποστολή της «Ένωσης» για το δυνατό φιλικό του Σαββάτου με την Ομόνοια.

Εκεί όπου ήταν αναμενόμενο να απουσιάζει ο Μπρούνο Τσιρίλο (που θεωρείται ακόμα ανέτοιμος) αλλά δεν ήταν… καθόλου αναμενόμενο να λείπει ο Φώτης Καραγκιολίδης. Ο 26χρονος τερματοφύλακας δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση -λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς- κι έδωσε τη θέση του στον νεαρό Ντούνη.

Κατά τ’ άλλα, δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις επιλογές του Δέλλα για το ματς του ΟΑΚΑ, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται κανονικά -εκτός των άλλων- οι νεοαποκτηθέντες Ντακόλ, Πλατέλλας και Πόποβιτς. Όσο γι’ αυτούς που «κόπηκαν» (ανάμεσα στους οποίους και ο Θαναηλάκης που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα) θα προπονηθούν το πρωί (09:00) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν για το φιλικό με την Ομόνοια -και θα γυμναστούν την Παρασκευή στις 19:00 στο ΟΑΚΑ- είναι οι εξής: Βούρας, Ντούνης, Γεωργέας, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Παληαρούτας, Γροντής, Παυλής, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Πλατέλλας, Ράμα, Ρόβας, Τσούπρος, Σταθάκης, Μούργκα, Τσουκαλάς και Κέζος.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x