Γ' Εθνική

Η Φιλαδέλφεια για την «Αγιά-Σοφιά»

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς το «σπίτι» της αναμένεται να κάνει η ΑΕΚ. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας συνεδριάζει την προσεχή Τετάρτη, με μοναδικό θέμα την έγκριση της προμελέτης για την «Αγιά-Σοφιά».

Με τους ταχείς ρυθμούς που ελπίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ συνεχίζονται οι διαδικασίες για την κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς».

Μετά την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος (όπου συζητήθηκαν όλες οι απαιτούμενες παράμετροι για να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες) την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να γίνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα: Η επισημοποίηση της στήριξης του έργου από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η σχετική προμελέτη έχει κατατεθεί εδώ και καιρό από την «Ένωση» στις τοπικές αρχές (από την ημέρα που τους παρουσιάστηκαν τα σχέδια) και πλέον απέμενε η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να εγκριθεί. Κάτι που έγινε την Παρασκευή, με τη σχετική πρόσκληση που έλαβαν οι σύμβουλοι ν’ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 20.11.2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης») για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης: Έγκριση προμελέτης του έργου "Κατασκευή Νέου Γηπέδου Α.Ε.Κ."».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x