Γ' Εθνική

Η «φρέσκια» ΑΕΚ

Η μαθηματική εξασφάλιση του φετινού στόχου επιτρέπει… ευκαιρίες στην ΑΕΚ. Κι ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε διατεθειμένος να τις δώσει. Δείτε πώς σκοπεύει να φρεσκάρει την κυριακάτικη ενδεκάδα ο «Κολοσσός»

Ο αγωνιστικός στόχος της ανόδου -που ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να έχει φέτος- σφραγίστηκε και μαθηματικά.

Έτσι, η ΑΕΚ μπορεί να δώσει κάποιες (τελευταίες) ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής να δείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω.

Αυτές τις ευκαιρίες λοιπόν επιβεβαίωσε ο Τραϊανός Δέλλας ότι θα τις δώσει -απ’ την Κυριακή κιόλας. Γι’ αυτό στην πρόβα ενδεκάδας για το παιχνίδι με το Αιγάλεω, δοκίμασε αρκετά νέα πρόσωπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Κολοσσός» έδειξε διατεθειμένος να επαναφέρει στο δεξί άκρο της άμυνας τον Αργυρίου. Επανέφερε τον Τσούπρο -ως παρτενέρ του Τζανετόπουλου στο κέντρο της άμυνας.

Κι ενώ στο αριστερό διατήρησε τον Τσουμάγκα (άλλωστε ο Πεταυράκης είναι τιμωρημένος), έβαλε με τους βασικούς τους Ράμα και Μούργκα -που πέρασαν αλλαγή με την Κηφισιά και είχαν αρκετά θετική παρουσία. Όταν, δε, ο Γροντής αποχώρησε τραυματίας, στη θέση του δοκιμάστηκε και ο Κέζος.

Κατά τ’ άλλα θεωρείται βέβαιο ότι χρόνο συμμετοχής θα έπαιρνε στα τελευταία ματς και ο Τσεβάς. Η ατυχία του τραυματισμού του ωστόσο δεν επιτρέπει ευκαιρίες να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του και (απόντος και του Μπρέσεβιτς) διατηρεί αναντικατάστατο τον Ντακόλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x