Γ' Εθνική

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θα αγκαλιάσει τον Μιχάλη»

Την αμέριστη συμπαράστασή του στον Μιχάλη Παυλή, που αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο πλευρό του Μιχάλη Παυλή βρίσκεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το «αφεντικό» της ΑΕΚ, μέσω τοποθέτησής του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την στήριξή του στον επιθετικό της «Ένωσης» που αναγκάστηκε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του για λόγους υγείας.

Μεταξύ άλλων, ο «Τίγρης» τονίζει πως η οικογένεια της ΑΕΚ θα σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο της «καρδιάς» του από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί όπως ο Μιχάλης Παυλής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολλά όνειρα στην ομάδα της καρδιάς του, να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Δυστυχώς όμως η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εδώ χρειάζεται να σε αγκαλιάσει και να σου προσφέρει στήριξη μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x