Γ' Εθνική

Και άλλη προφυλάκιση για τα επεισόδια στο Ηρόδοτος – Εθνικός

Και ο 32χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης για τα επεισόδια στο παιχνίδι του Ηροδότου με τον Εθνικό που είχαν ως αποτέλεσμα και τον βαρύτατο τραυματισμό του 47χρονου.

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 32χρονος οπαδούς του Ηροδότου για συμμετοχή στα επεισόδια στο παιχνίδι του Ηροδότου με τον Εθνικό το οποίο και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό 47χρονου οπαδού της ομάδας του Πειραιά.

Πρόκειται για την τρίτη προφυλάκιση ατόμου το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή στα επεισόδια στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Για την ίδια υπόθεση, την Τετάρτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι ο 24χρονος και ο 27χρονος που είχαν συλληφθεί από την αστυνομία.

Αντίθετα, ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Και για τα τέσσερα άτομα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x