Γ' Εθνική

Πήρε το ντέρμπι κορυφής και βλέπει άνοδο η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα γλύτωσε το... έμφραγμα στην εκπνοή του ματς με την ευκαιρία του Μακρή (90+5'), παίρνοντας το ντέρμπι κορυφής του νότιου ομίλου επί της Ρόδου και αγκάλιασε την άνοδο στη Super League 2.

Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι κορυφής του νότιου ομίλου απέναντι στη Ρόδο (1-0) για τη 13η αγωνιστική της Football League, αγκαλιάζοντας έτσι την άνοδο στη Super League 2!

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επέστρεψε στις νίκες στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν, παίρνοντας το τρίποντο χάρη στο τέρμα του Μπουσμπίμπα στο 24ο λεπτό. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι Ροδίτες έχασαν τεράστια ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν το πλασέ του Αρναρέλλη έδιωξε με τα πόδια ο κίπερ των γηπεδούχων Ταΐρης με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και να βγαίνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλαμάτα συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα, ελέγχοντας με ευκολία το υπέρ της αποτέλεσμα. Όμως στην... εκπνοή του ματς λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά, όταν ο Ταΐρης έκανε λάθος εκτίμηση σε έξοδο, με τον Μακρή να αστοχεί από πλεονεκτική θέση για την ισοφάριση.

Αποτέλεσμα, που έστω και αγχωτικά, ανέβασε την Καλαμάτα στους 25 βαθμούς και στο +5 από τη δεύτερη Ρόδο, η οποία όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.



Αναλυτικά η 13η αγωνιστική:
Σάββατο 22/5
Καλαμάτα-Ρόδος
Κυριακή 23/5
Σαντορίνη-Ιάλυσος (15:30)
Ασπρόπυργος-Αιγάλεω (17:00)
Νίκη Βόλου-Αστέρας Βλαχιώτη (17:00)
Καλλιθέα-Επισκοπή (17:00)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική:
Σαντορίνη-Νίκη Βόλου
Επισκοπή-Αιγάλεω
Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα
Ιάλυσος-Ασπρόπυργος
Ρόδος-Καλλιθέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x