Γ' Εθνική

Κόκε: «Είμαι και πάλι στο σπίτι μου»

Ο Σέρχιο Κόκε φόρεσε και πάλι τη φανέλα του Άρη ύστερα από τέσσερα χρόνια περίπου και δήλωσε ότι επέστρεψε στο σπίτι του. «Έφυγα με δάκρυα, σήμερα ήρθα με χαμόγελο», ανέφερε.

Σαφώς χαρούμενος που φόρεσε μετά από αρκετό καιρό τη φανέλα του Άρη εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε ύστερα από τη νίκη με 3-0 των «κίτρινων» επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ο 32χρονος επιθετικός χαρακτήρισε «σπίτι του» τους Θεσσαλονικείς και έδειξε να σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του σε αυτούς. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του.

Αναλυτικά

Για την επιστροφή του: «Την τελευταία φορά έφυγα με δάκρυα και σήμερα ήρθα με χαμόγελο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδοχή τους. Νιώθω ότι είμαι ξανά στο σπίτι μου και για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω».

Για το αν νιώθει ότι χρωστάει κάτι ακόμα στον κόσμο: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να ανταποδώσει όλη αυτή την αγάπη του κόσμου. Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και να προσφέρω όσα περιμένουν από μένα».

Για το κατά πόσο σκέφτεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Άρη: «Όταν μου έγινε πρόταση να επιστρέψω, υπήρχε άλλος πρόεδρος. Έφυγα από την Ινδία και γύρισα. Όσο είμαι εδώ, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκα και γιατί όχι, να τελειώσω την καριέρα μου εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x