Γ' Εθνική

«Ματιές» ομάδων Super League σε Κολλά

Οι επιπτώσεις του κορωνοϊού αναγκάζουν πολλές ομάδες να κοιτάξουν λύσεις εκ των έσω και ήδη το ενδιαφέρον έχει πέσει στις μικρότερες κατηγορίες.

Λίγες ομάδες της Super League μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει τα… χαρτιά τους εν όψει της μεταγραφικής περιόδου, αλλά για μερικές εξ αυτών πολλά δεδομένα είναι ίδια.

Πιεστική μεταγραφική περίοδος, άγνοια στο τηλεοπτικό πεδίο καθώς πολλές ΠΑΕ δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν και μείωση του μπάτζετ, αφού κάθε άλλο παρά οι χορηγοί περιμένουν στην… πόρτα, ειδικά αυτή την περίοδο, που ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει όλους τους κλάδους.

Για αυτούς τους λόγους, η προσοχή πολλών ομάδων έχει πέσει σε περιπτώσεις εντός Ελλάδας και δη στις μικρότερες κατηγορίες, που ενδεχομένως να κυκλοφορούν «λαβράκια» σε τιμές χαμηλότερες από οποιονδήποτε ξένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία εξ αυτών είναι και ο Χρήστος Κολλάς που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε απότομα, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θεσπρωτού στη Football League υπό τις οδηγίες του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο 23χρονος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Κηπούπολης, από τις οποίες τον «τσίμπησε» ο Ατρόμητος ενώ για ένα εξάμηνο (το δεύτερο μισό του 2018) έπαιξε στον Βόλο, που ήταν στη σημερινή Super League.Την περσινή σεζόν έπαιξε 23 ματς και παρά το ότι δεν είναι κλασικός φορ, σκόραρε 9 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Ήδη αρκετές ομάδες της πρώτης κατηγορίας τον «τσεκάρουν» και η… προαγωγή όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να έρθει.

Το γκολ (0:42) που πέτυχε κόντρα στα Τρίκαλα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x