Γ' Εθνική

Έπιασαν κορυφή στα μπαράζ ανόδου Καμπανιακός και Αιολικός

Ο Καμπανικός επιβλήθηκε 3-1 της Κοζάνης και την προσπέρασε στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με τον Αιολικό, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Τηλυκράτη, σε ένα ματς με αρκετή ένταση.

Ανακατατάξεις προέκυψαν στην κορυφή του ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Super League 2, μετά την έβδομη αγωνιστική, τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Η Κοζάνη υποχώρησε από την πρώτη θέση, μετά την ήττα της με 3-1 από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21’ με σουτ του Καράμπελα και ο Μανιός έκανε το 2-0 στο 52’, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ο Ιγνατίδης διεύρυνε περισσότερο το προβάδισμα του Καμπανιακού στο 62’, ενώ ο Μπακάλης στο 73’ μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Καμπανιακός (Σαπάνης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Σαρβανίδης, Βοσκόπουλος (58? Ρακαβίνας), Γιαννόπουλος, Ταΐρης (58? Μπακούτσης), Καράμπελας, Ντόγος, Πόζογλου (46? Μάνιος), Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης (65? Βουτσκίδης).

ΦΣ Κοζάνη (Μπαδήμας): Μπίκος, Παπανικολόπουλος, Λάμπογλου (63? Μαραγκός), Γιαλαμίδης, Πάτας, Παπαδόπουλος (46? Κανούλας), Μπίντσης (55? λ.τ Αποστολίδης), Τσώτσος, Καραγιάννης, Παπαργυρίου (46? Μπακάλης), Τσαπακίδης (34? λ.τ Βοριαζίδης).


Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε και ο Αιολικός, ο οποίος επικράτησε 2-1 του Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Ο Μακρής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Μυτιλήνης, αφού με δύο δικά του γκολ «καθάρισε» τη νίκη. Άνοιξε το σκορ στο 39’, με τον Τακίδη να ισοφαρίζει στο 60’ με κεφαλιά.

Στο ματς ξέσπασε ένταση στο 84’, μετά από μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή που έγινε η αφορμή να αρπαχτούν οι παίκτες. Ο Τηλυκράτης συνέχισε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τόσκα και ο Μακρής «χτύπησε» ξανά στο 90’, πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης.

Τηλυκράτης Λευκάδας (Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης, Τόσκα, Τεγούσης, Ζδράβος, Κουντρουμπής, Περιστέρης, Νιφορόπουλος.

Αιολικός (Παπασπύρου): Πιττατζής, Γκανσιέρ, Νάστος, Ποτουρίδης, Κανελλόπουλος, Στεφάνοβιτς, Αντωνίου, Αρναούτογλου, Πλατέλλας (83? Ανθής), Ντινιωτάκης, Μακρής.


Η βαθμολογία



Αιολικός και Καμπανιακός πέρασαν στην κορυφή, με τον Γιούχτα, που είχε σήμερα το ρεπό του, να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ωστόσο, οι Κρητικοί και ο Τηλυκράτης έχουν ένα ματς λιγότερο.
1. Καμπανιακός 10
2. Αιολικός 10
3. Κοζάνη 9
4. Τηλυκράτης 5*
_________
5. Γιούχτας 5*
*Ματς λιγότερο

Επόμενη αγωνιστική (8η):


Τετάρτη 14/6 - 17:00
Κοζάνη-Τηλυκράτης
Γιούχτας-Καμπανιακός
Ρεπό: Αιολικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x