Γ' Εθνική

«Να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει»

Την ευχή να βρεθεί σύντομα η ΑΕΚ εκεί που είναι η πραγματική της θέση έκανε ο προπονητής του Αγίου Νικολάου.

Σχεδόν κάθε προπονητής που έχει αντιμετωπίσει την ΑΕΚ φέτος έχει ευχηθεί να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει. Και εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτέλεσε ο Γιώργος Καβουσανός.

Μετά το παιχνίδι με τον Άγιο Νικόλαο (6-1), ο προπονητής των Κρητικών δήλωσε ικανοποιημένος απ’ την αντίσταση που προέβαλε η ομάδα του και τόνισε ότι από κάποιο σημείο κι έπειτα ήταν λογικό να φανεί η διαφορά της απ’ την «Ένωση».

«Δεν έχει μεγάλη σημασία αν μας αξίζει το σκορ ή όχι. Επήλθε πιο γρήγορα η κούραση απ' ό,τι στον αντίπαλο κι αυτό είναι λογικό. Η ΑΕΚ έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, εμείς σταθήκαμε καλά στην άμυνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μείναμε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που μας έκανε να κουραστούμε ακόμα πιο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο Καβουσανός.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «φάνηκε και πάλι η διαφορά της ΑΕΚ, που είναι τεράστια σε σχέση με όλες τις ομάδες του ομίλου», κατέληξε:

«Θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΚ να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα εκεί που ανήκει. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x