Γ' Εθνική

«Να γίνουμε πιο… αλήτες»

Καλή η ποιότητα και το θέαμα, αλλά στην τρίτη κατηγορία… πέφτει ξύλο. Αυτό τόνισαν οι Τσιρίλο, Γεωργέας και Ρόβας, που προσπάθησαν να ξυπνήσουν τον «τσαμπουκά» των συμπαικτών τους στην ΑΕΚ.

Η τρίτη κατηγορία είναι σκληρή. Και τα φαβορί περνούν δύσκολα αν δεν το συνειδητοποιήσουν γρήγορα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ομάδες με τ’ όνομα της ΑΕΚ.

Επειδή λοιπόν στις πρώτες αγωνιστικές (αλλά και στα φιλικά που προηγήθηκαν) επιβεβαιώθηκε πως οι αντίπαλοι δεν θα φέρονται στους «κιτρινόμαυρους» με… στοργή και προδέρμ, οι «παλιοσειρές» της ομάδας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Σε συζήτηση που είχαν λοιπόν οι παίκτες -χωρίς την παρουσία του τεχνικού επιτελείου- οι Τσιρίλο, Γεωργέας και Ρόβας προσπάθησαν να… τσαμπουκαλέψουν τους υπόλοιπους.

Αφού αναφέρθηκαν λοιπόν στο «ξύλο» που επιστρατεύουν οι αντίπαλοι για να τους αντιμετωπίσουν και στους πολλούς τραυματισμούς που έρχονται ως αποτέλεσμα (και) αυτού, τόνισαν την ανάγκη η ομάδα να γίνει πιο επιθετική στο παιχνίδι της.

«Βλέπετε πως είναι η κατηγορία, έχουμε ήδη τόσους τραυματισμούς. Πρέπει να μπαίνουμε κι εμείς πιο δυνατά στις φάσεις», ανέφεραν. Και πριν σημειώσουν ότι -σε πρώτη φάση- προέχουν οι νίκες και μετά το θέαμα, τους είπαν χαρακτηριστικά: «Καλή η τεχνική και οι ντρίμπλες, αλλά βλέπετε πώς μας αντιμετωπίζουν. Πρέπει να γίνουμε κι εμείς λίγο πιο βρώμικοι, λίγο πιο… αλήτες μέσα στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x