Γ' Εθνική

Να η ευκαιρία

Με τους Ρενάλντο Ράμα και Σταύρο Σταθάκη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΑΟ Περιστερίου ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής. Ετοιμάζει «rotation» ο Δέλλας.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (15.00 ΟΑΚΑ) απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου.

Σ’αυτή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Σταύρος Σταθάκης όσο και ο Ρενάλντο Ράμα. Ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην αποστολή έπειτα από τρία ματς απουσίας, καθώς ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, ενώ όσον αφορά τον Αλβανό μεσοεπιθετικό λύθηκε το θέμα της ανανέωσης της άδειας παραμονής του και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του.

Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δέλλας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεδομένης της βαθμολογικής διαφοράς της «Ένωσης» από τις υπόλοιπες ομάδες, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότεροι παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Τσιρίλο, Ράμα, Ρόβας, Πλατέλλας, Παληαρούτας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσεβάς, Τσουκαλάς, και Τσούπρος.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό των Σπάτων στις 15:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x