Γ' Εθνική

Νέα απώλεια για τα Τρίκαλα, «επέστρεψαν» Καβάλα και Βέροια

Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών για τα Τρίκαλα, που γνώρισαν την ήττα με 1-0 από το Αιγάλεω, αλλά παραμένουν στην κορυφή της Football League. Εκτός έδρας νίκες για Καβάλα και Βέροια.

Δεν άνοιξαν το «δώρο» του Ιωνικού τα Τρίκαλα, είδαν άσπρη μέρα Καβάλα και Βέροια.

Το Αιγάλεω επικράτησε 1-0 των Τρικάλων εντός έδρας και δεν τους επέτρεψε να αυξήσουν τη διαφορά τους από τους Νικαιώτες, που το Σάββατο ηττήθηκαν με 1-0 από τον Διαγόρα Ρόδου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 60’ της αναμέτρησης ο Φαρινόλα. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Θωμά Γράφα έφτασε τους 24 και είναι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ψαλίδισαν την απόστασή τους από την κορυφή η Καβάλα και η Βέροια, οι οποίες επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από καιρό, καθώς οι μεν επικράτησαν 1-0 της Καλαμάτας και οι δε 4-2 του Θεσπρωτού. Ο Μαϊδάνος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 50’ κόντρα στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου.



Σε ό,τι αφορά τη «βασίλισσα του Βορρά», πέτυχε δύο γρήγορα γκολ με Πασά και Πόζογλου, με τους γηπεδούχους να κάνουν come back με δύο τέρμα του Κόλλα (42’, 45’ πεν.). Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους, με τον Μπλέτσα και τον Σιμόνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x