Γ' Εθνική

Νέα και… ωραία ΑΕΚ (pics)

Τα παιχνίδια τελείωσαν, αλλά οι ωραίες κοινωνικές κινήσεις της ΑΕΚ συνεχίστηκαν. Με πολλούς νέους και τους Βιδάλη-Βλαχομήτρο να λάμπουν ξανά, η Ένωση πήρε 4-0 το φιλικό για τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Η ΑΕΚ της νέας εποχής σκοπεύει να κυριαρχήσει στα γήπεδα. Στόχος της όμως είναι να πρωταγωνιστεί -με τις κοινωνικές της κινήσεις- και έξω απ’ αυτά.

Μετά λοιπόν τις ανάλογες πρωτοβουλίες που πήρε στα μέσα της σεζόν, η «Ένωση» έδωσε φιλικό με τη Δόξα Αγίας Άννας για τους «Γιατρούς του Κόσμου».

Κι όσο κι αν το αγωνιστικό περνάει πάντα σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι απ’ την ομάδα που παρέταξε ο Τραϊανός Δέλλας (με πολλούς παίκτες από την Κ-17 και μόνο τους Αργυρίου, Παληαρούτα, Κέζο από την πρώτη) ξεχώρισαν πάλι οι Βλαχομήτρος και Βιδάλης.

Μετά το πετυχημένο ντεμπούτο τους στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, οι δυο μικροί σκόραραν σήμερα (σ.σ. ο Βλαχομήτρος το είχε κάνει και με τον Πανναξιακό) και μαζί με τα γκολ των Αντωνίου και Κυριαζή έγραψαν το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου. Όσο για το δεύτερο μέρος, εκεί αγωνίστηκαν παλαίμαχοι της ΑΕΚ, οι οποίοι επίσης επικράτησαν 4-0 (με τον Μιχάλη Παυλή να πετυχαίνει δυο γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του φιλικού η τοπική ομάδα βράβευσε τους Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Γεωργέα. Μια κίνηση για την οποία ευχαρίστησε ο Ευάγγελος Ασλανίδης (που παρέλαβε τις πλακέτες για λογαριασμό των δυο πρώτων) και μετά την οποία ευχήθηκε να ξανασυναντηθούν σε δυο χρόνια οι δυο ομάδες για να χειροκροτηθεί η ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x