Γ' Εθνική

Όλα εντός χρονοδιαγράμματος

Ούτε μία μέρα δεν θέλει να χαθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και πλέον όλοι αναμένουν την παρουσίαση του πρότζεκτ.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού κινούνται στην ΑΕΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου του συλλόγου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αυτό είναι κάτι που είχε τονίσει εξ’ αρχής ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους συνεργάτες του και σε όλους όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί η μικρή καθυστέρηση στο συγκεκριμένο έργο και ο γνωστός επιχειρηματίας θέλει να εξελιχθεί το ίδιο καλά το πρότζεκτ στη συνέχεια.

Τα σχέδια της «Αγιάς Σοφιάς» είναι πλέον έτοιμα και ήδη η Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Έφη Αποστολάκη, πήρε μια γεύση.

Η επίσημη παρουσίαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει 2 Οκτωβρίου στις 19:00 και, σύμφωνα με την SportDay, αυτό θα γίνει στο ΕΠΑΛ της περιοχής.

Από εκεί και πέρα, ο «τίγρης» ετοιμάζει στα τέλη του μήνα την παρουσίαση των σχεδίων για τον κόσμο της Ένωσης και τους δημοσιογράφους σε μία εκδήλωση που όμοιά της δε θα έχει ξαναγίνει στη χώρα μας.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα προβλέπει οι εργασίες να ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 και θα διαρκέσεις 16 με 17 μήνες για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ΑΕΚ.

Αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό είναι πως θα πρόκειται για ένα πανέμορφο γήπεδο με στοιχεία από τη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Θα είναι χωρητικότητας 33.000 θέσεων, το κόστος του θα αγγίξει και τα 70 εκατ. ευρώ, ενώ δεν έχουν προβλεφθεί εμπορικές χρήσεις.

Σίγουρα θα υπάρξει επίσημο κατάστημα της ΑΕΚ, μαζί με ένα εστιατόριο και καφέ πάλι με το όνομα της ομάδας.

Παράλληλα, θα κατασκευαστεί το μουσείο της «Ενωσης» αλλά και ένα μουσείο σημείο αναφοράς στον προσφυγικό Ελληνισμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x