Γ' Εθνική

Όλοι… καλεσμένοι στην ΑΕΚ

Έστω κι αν το Σάββατο θα πάει ως -τυπικά- φιλοξενούμενη, το πάρτι στο ΟΑΚΑ θα είναι ξανά της ΑΕΚ. Και το θετικό είναι πως θα ‘χει όλα τα όπλα της στην προσπάθεια να το προσφέρει στον κόσμο της.

Η επιλογή των καλύτερων και πιο φορμαρισμένων θα είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» του Τραϊανού Δέλλα (και) για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Πέραν των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ράμα και Τσουμάγκας (λόγω των οποίων ακολούθησαν και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα) ο «Κολοσσός» έχει διαθέσιμα όλα τα υπόλοιπα όπλα του για το σαββατιάτικο ματς της ΑΕΚ.

Στην αποστολή που διάλεξε λοιπόν μετά τη σημερινή προπόνηση, συμπεριέλαβε όλους τους ετοιμοπόλεμους «κιτρινόμαυρους».

Όσο για τους ξένους, και αυτή τη βδομάδα θ’ ακολουθηθεί η ίδια τακτική, με πέντε απ’ αυτούς να αποσύρονται στο ξενοδοχείο (Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς) και έναν να κόβεται την ημέρα του αγώνα, λόγω του γνωστού περιορισμού.

Κρίνοντας, δε, απ' τη δοκιμή που έγινε και σήμερα, φαβορί γι' αυτό είναι ο Μπρέσεβιτς. Κι αυτό διότι ο Κροάτης δεν συμπεριλήφθηκε στη θεωρούμενη ως βασική ενδεκάδα, η οποία παρατάχθηκε ξανά σε 4-2-3-1, με τους Πεταυράκη, Τσιρίλο, Σταθάκη και Αργυρίου -από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα, τους Γεωργέα-Κορδέρο στα χαφ, τους Πλατέλλα, Ανάκογλου και Πόποβιτς στην τριάδα μπροστά τους και προωθημένο τον Ντακόλ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό (του οποίου θα προηγηθεί προπόνηση αύριο στις 15:00) αποτελείται από τους εξής: Βούρα, Καραγκιολίδη, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο, Κορδέρο, Ντακόλ, Πόποβιτς, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέα, Γροντή, Καζβιρόπουλο, Παυλή, Πεταυράκη, Πλατέλλα, Ρόβα, Σταθάκη, Τσεβά, Τσουκαλά και Τσούπρο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x