Γ' Εθνική

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ!

Γεωργέας, Ρόβας και Γροντής συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι. Μέσα και ο Ρενάλντο Ράμα.

Άδικα προβληματιζόταν ο Τραϊανός Δέλλας μεσοβδόμαδα βλέποντας τους Γεωργέα, Ρόβα και Γροντή να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζει τον Κορδέρο για το ματς με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι την Κυριακή.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε ένα-ένα να λύνονται τα τρία βασικά αγωνιστικά του προβλήματα, καθώς και οι τρεις παίκτες που τον… άγχωσαν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ανάμεσά τους είναι και ο Ρενάλντο Ράμα, που μετά από μακρύ διάστημα αποχής λόγω τραυματισμών, διεκδικεί θέση ακόμη και στην ενδεκάδα.

Στην 20μελή αποστολή, που δεν περιλαμβάνει τους τραυματίες Τσουμάγκα και Παληαρούτα αλλά και τον ανέτοιμο Καλογέρη, περιλαμβάνονται πέντε ξένοι παίκτες (πλην του τιμωρημένου Κορδέρο δηλαδή), κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Μπρέσεβιτς, Ντακόλ, Τσιρίλο, Πόποβιτς και Ράμα θα πρέπει να αποκλειστεί από τη 18άδα, με υποψηφίους να «κοπούν» τους τρεις τελευταίους.

Αναλυτικά η αποστολή: Βούρας, Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Ανάκογλου, Γεωργέας, Γροντής, Κάτσικας, Σταθάκης, Πεταυράκης, Παυλής, Πλατέλλας, Ρόβας, Τσούπρος, Τσεβάς, Τσουκαλάς, Ντακόλ, Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς, Τσιρίλο και Ράμα.

Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 15.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x