Γ' Εθνική

Οργισμένη ανακοίνωση Προοδευτικής για τη διαιτησία

«Πείτε μας ποιος θέλετε να ανέβει να μη χαλάμε τον ιδρώτα μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Προοδευτική που «βράζει» για τη διαιτησία στο χθεσινό 0-0 με τον Διαγόρα που την έριξε από την κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προς άπαντες υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα αίσχη που κάνετε κερδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να το χαίρεστε. Εμείς δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί σας. Έχουμε δώσει το αίμα μας, τα λεφτά μας, τον ιδρώτα μας και πολλές ώρες από την ζωή μας. Για να βλέπουμε; Τα αίσχη σας;

Πάρτε για άλλη μια φορά το βίντεο του αγώνα και απολαύστε το χειρουργείο που μας κάνατε. Ντροπή σας. Πείτε μας από τώρα ποιος θέλετε να ανέβει, να μην χαλάμε τσάμπα τον ιδρώτα μας. Στα τελευταία τρία χρόνια η Προοδευτική έκανε πολύ σοβαρά βήματα ως προς τη βία στα γήπεδα και καταφέραμε να κάνουμε το γήπεδό μας… κολέγιο Αθηνών! Μάλλον δεν σας αρέσει αυτό. Εσείς δείχνετε ότι θέλετε το αντίθετο. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το καταφέρατε. Κάνατε τους φιλάθλους μας πάλι οπαδούς που σιχαίνονται το ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που σας λέμε είναι το εξής: Αφού κάνατε το πρωτάθλημα… mickey mouse, θα το κάνουμε κι εμείς! Την επόμενη φορά που θα έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από εσάς θα αποσύρουμε οριστικά την ομάδα από το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι θα αποχωρήσουμε σαν άντρες αξιοπρεπώς και με ψηλά το κεφάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x