Γ' Εθνική

«Παίζει» του Ντακόλ στην ΑΕΚ

Μόνο αδιάφορη δεν περνάει στην ΑΕΚ η περίπτωση του Αλεσάντρε Ντακόλ. Η Καλλιθέα διέψευσε τα σενάρια περί συμφωνίας, αλλά όχι και το ενδιαφέρον της «Ένωσης» για τον 26χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η προσθήκη με τον Μπρούνο Τσιρίλο ελπίζεται πως έκλεισε κάπως την «τρύπα» στην άμυνα της ΑΕΚ. Τουλάχιστον αυτή που φάνηκε απ’ τα φιλικά να έχει η «Ένωση» στα μετόπισθεν.

Επειδή όμως τα συγκεκριμένα ματς επιβεβαίωσαν την ανάγκη για μεταγραφές και στην επίθεση, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τις επαφές και για παίκτες που θα μπορούσαν να της δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα.

Αναμφίβολα λοιπόν, μια απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι και του Αλεσάντρε Ντακόλ. Φημολογία που αναπτύχθηκε τη Δευτέρα (έπειτα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας «athlitiko.gr») ήθελε την «Ένωση» να έχει κλείσει τον 26χρονο Βραζιλιάνο.

Κάτι τέτοιο ωστόσο διαψεύστηκε από την Καλλιθέα. Χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει πως δεν υπάρχει θέμα. Κάθε άλλο. Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη κι έχουν υπάρξει συζητήσεις τόσο μαζί του, όσο και με την αθηναϊκή ομάδα.

Από το αποτέλεσμά αυτών των συζητήσεων λοιπόν θα εξαρτηθεί το αν ο Ντακόλ θα μετακομίσει τελικά στην «Ένωση». Εκεί όπου τα 17 γκολ που πέτυχε πέρυσι στη Football League δεν περνούν απαρατήρητα, ενώ δεδομένα τυγχάνει και της εκτίμησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x