Γ' Εθνική

Στη Super League 2 η Παναχαϊκή, άλμα ανόδου η Προοδευτική!

Και μαθηματικά στη Super League 2 είναι η Παναχαϊκή μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Ηρακλή Λάρισας, ενώ η Προοδευτική πήρε «διπλό» στο Ρουφ (2-0) και πέρασε τρίτη, στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Επιστροφή στη Super League 2 για την Παναχαϊκή, η οποία σφράγισε και μαθηματικά την παρουσία της στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία σήμερα, μετά το 3-0 επί του ουραγού Ηρακλή Λάρισας.

Οι Αχαιοί πήραν προβάδισμα πριν το ημίωρο με την κεφαλιά του Τσακμάκη, για να ακολουθήσουν δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, από σουτ του Κέρι και νέα κεφαλιά, αυτή την φορά του Αλεξόπουλου και να «σφραγίσουν» πανηγυρικά το «τρίποντο» που τους δίνει το απόλυτο, με 4Χ4!

Σημαντικό «διπλό» πέτυχε όμως και η Προοδευτική, η οποία κέρδισε μέσα στο Ρουφ τον ΠΑΟ με 2-0 και κατάφερε να αναρριχηθεί στην προνομιούχο τετράδα που προβιβάζεται μέσα από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής…

Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ πριν την ανάπαυλα με χτύπημα πέναλτι του Κρητικού ενώ ο Τσιάβος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος, ο Μακεδονικός κέρδισε με το… φτωχό 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα, αποτέλεσμα ωστόσο που του επέτρεψε να μείνει ζωντανός στην διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για την άνοδο.

Με τον Μπρατσιάνι να σημειώνει με κεφαλιά από νωρίς το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων, που πέρασαν έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ματς περισσότερο.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Μακεδονικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0
(11' Μπρατσιάνι)

Παναχαϊκή-Ηρακλής Λάρισας3-0
(24' Τσακμάκης, 71' Κέρι, 74' Αλεξόπουλος)

ΠΑΟ Ρουφ-Προοδευτική 0-2
(41' πεν. Κρητικός, 90'+5' Τσιάβος)

Ρεπό: Ηλιούπολη

Η βαθμολογία:

1. Παναχαϊκή 12β. σε 4 αγώνες
2. Μακεδονικός 8β. σε 5 αγώνες
3. Προοδευτική 7β. σε 4 αγώνες
4. Αγροτικός Αστέρας 7β. σε 5 αγώνες
5. ΠΑΟ Ρουφ 6β. σε 4 αγώνες
6. Ηλιούπολη 1β. σε 4 αγώνες
7. Ηρακλής Λάρισας 1β. σε 4 αγώνες

Η επόμενη αγωνιστική (5/6, 17:30)
Ηρακλής Λάρισας-Αγροτικός Αστέρας
Ηλιούπολη-Προοδευτική
Παναχαϊκή-ΠΑΟ Ρουφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x