Γ' Εθνική

Προσγείωσε τον Πανιώνιο με «τριάρα» στη Νέα Σμύρνη ο Άγιος Νικόλαος!

Ο τρομερός Άγιος Νικόλαος επιβλήθηκε 3-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και τον οδήγησε στην πρώτη του φετινή ήττα στην τρίτη αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη πανηγύρισε ο Άγιος Νικόλαος στην τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο κρητικός σύλλογος έκανε εντυπωσιακά το «3Χ3» και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο των Νεοσμυρνιωτών, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων και πανηγύρισαν μεγάλη νίκη που τους καθιστά τη μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο Μηνάς με πλασέ, ενώ στο 27’ ο Παπαδόπουλος με ένα τυχερό γκολ (χτύπησε στο δοκάρι και στην πλάτη του Σταματόπουλου) έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 41’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μηνά, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Γροντής στο 89’ με πέναλτι που κέρδισε ο Διονέλλης.

Πανιώνος (Δημήτρης Κοροπούλης): Σταματόπουλος, Λάμψιας, Ζάχι (46' Διονέλλης), Καραβίδας (65' Παπαδόπουλος), Κοντοές, Μπρέγκου (75' Μίχος), Γροντής, Δρίτσας, Σταμάτης (65' Αργυρίου), Λιούμης, Μούντριχας (46' Νταλακούρας).

Άγιος Νικόλαος (Νίκος Σούργιας):
Μπένκο, Δολαψάκης, Πλούσης, Πιθαρούλης, Τσανάι, Πάγια, Μαυρής, Μηνάς, Παπαδόπουλος, Μαρκάκης, Φουκαράκης.

Δείτε το ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x